United Nations

Medical Office udfører alle de obligatoriske undersøgelser for ansatte i FN, WHO og UNICEF. Læge Mette Gabriel er UN Examining Physician og har tidligere arbejdet ved WHO EURO som Staff Physician.

Se priser

Praktisk

  • Forud for din undersøgelse bedes du udfylde og medbringe spørgeskemaet til din undersøgelse.
  • I forbindelse med din undersøgelse vil der blive taget blodprøver samt urinprøve. Du behøver ikke at være fastende forud for din tid
  • Skal du vaccineres i forbindelse med dit arbejde, kan vi også hjælpe dig med dette.
Er du ansat hos WHO
  • Du bedes udfylde dit spørgeskema til enten Periodic, Entry eller Exit forud for din undersøgelse og medbringe på dagen. Bed evt. din kontakt i HR om at sende dig det relevante skema.
  • Efter aftale sender vi din færdige attest direkte til Staff Physician i København.
Er du ansat hos Unicef
  • Du bedes udfylde dit spørgeskema til enten Periodic eller medical clearance forud for din undersøgelse og medbringe på dagen. Bed evt. din kontakt i HR om at sende dig det relevante skema.
  • Du tilsendes efterfølgende en udførlig rapport til din e-mail.

Vi har mulighed for at tilbyde dig efterfølgende konsultationer hvis du føler der er behov for dette.

Vi arbejder tæt sammen med private specialister og hospitaler i København, og har mulighed for at henvise til privathospitaler og speciallæger efter dit behov.

Priser

Vores udbud af tjenester varierer meget, da vi tilbyder rejsevaccination, arbejdsrelaterede og forebyggende sundhedsundersøgelser, udstedelse af certifikater samt generel medicinsk konsultation for enkeltpersoner. Vi har erfaring med udstedte forsikringsbesøg og internationale kunder.

Læs mere

Søfarende

US Immigration

Medicals

Offshore

Søfarende

Lægekontoret har mere end 100 års erfaring med undersøgelse af søfarende til danske og internationale skibe.

 

Læs mere

Book en tid

Vi har gjort det nemt at booke for dig! Log ind med NemID, ring til os eller blot anmod om at blive kontaktet af vores kompetente medarbejdere.

Gå til booking