Helbreds[-]undersøgelser

Vi tilbyder årlige helbredsundersøgelser til private og firmaansatte som ønsker en forebyggende undersøgelse af helbreddet.

Se priser

Få undersøgt dit helbred

Vi er 3 faste læger, speciallæger i almen medicin, med mange års erfaring med helbredsundersøgelser. Hvis du ønsker det, kan du komme fast hos den samme læge, år efter år.

Vi tager udgangspunkt i dit helbred og dit behov. Vi har fokus på din søvn, din kost, din motion, alkohol og tobaksforbrug samt din oplevelse af stress i hverdagen.

En helbredsundersøgelse er en grundig gennemgang af dit helbred og indeholder altid en livsstilssamtale foruden laboratorieprøver, lungeundersøgelse og høreundersøgelse. Vi tilbyder også en udvidet helbredsundersøgelse hvor dit kondital udregnes baseret på en ergometercykeltest.

Hvis der er behov for det hjælper vi dig videre til speciallæge, psykolog eller fysioterapeut.

Praktisk information

  • Forud for undersøgelsen tilsendes du et spørgeskema på mail, hvor du besvarer spørgsmål om dit helbred og din livsstil. Disse bedes du medbringe til din undersøgelse.
  • Har du bestilt tid til konditest, bedes du medbringe passende tøj til dette.
  • I forbindelse med din undersøgelse vil der blive taget blodprøver samt urinprøve.
  • Du behøver ikke at være fastende forud for din tid.
  • Du har mulighed for et bad efter undersøgelsen, vi har håndklæder mm til dig.

Efterfølgende tilsendes du en udførlig og fortrolig rapport med konklusioner og undersøgelsesresultater. Undersøgelsen her er fortrolig, og den eneste der får oplysninger om dit helbred er dig.

Vi har mulighed for at tilbyde dig efterfølgende konsultationer hvis du føler der er behov for dette.

Book en tid

Vi har gjort det nemt at booke for dig! Log ind med NemID, ring til os eller blot anmod om at blive kontaktet af vores kompetente medarbejdere.

Gå til booking