Medicals

Lægekontoret udfører alle de nødvendige nationale geologiske helbredsundersøgelser forud for ekspeditioner til Grønland, og vi har et tæt samarbejde med Geus., Ice and Climate, KU og DTU

Se priser

Praktisk information

Lægekontoret har mere end 100 års erfaring med undersøgelse af søfarende til danske og internationale skibe.
  • Husk at medbringe billede ID – gerne pas eller kørekort.
  • I forbindelse med undersøgelsen vil du blive bedt om at lave en urinprøve.
  • Får du daglig medicin, bedes du medbringe dokumentation fra din læge eller fra den speciallæge/det sygehus, der behandler dig.
  • Har du været indlagt på sygehus, siden din sidste GEUS undersøgelse, bedes du medbringe udskrift af din journal fra denne indlæggelse. Du kan eventuelt hente dette på Sundhed.dk
  • Skal du vaccineres i forbindelse med din ekspedition, kan vi også hjælpe dig med dette. (link til vacciner)
  • Du kan downloade spørgeskemaet her

Dine informationer behandles fortroligt.

Arbejder du for Geus sender vi regningen direkte til Geus.

Priser

Vores udbud af tjenester varierer meget, da vi tilbyder rejsevaccination, arbejdsrelaterede og forebyggende sundhedsundersøgelser, udstedelse af certifikater samt generel medicinsk konsultation for enkeltpersoner. Vi har erfaring med udstedte forsikringsbesøg og internationale kunder.

Læs mere

United Nations

US Immigration

Søfarende

Offshore

United Nations

Lægerne er orienteret om UN Staff Health Insurance, og kan hjælpe med vejledning og henvisning i relation til disse regler. Lægekontoret har et godt samarbejde med Medical Services i New York og HMS i Geneve.

 

Læs mere

Book en tid

Vi har gjort det nemt at booke for dig! Log ind med NemID, ring til os eller blot anmod om at blive kontaktet af vores kompetente medarbejdere.

Gå til booking